Moord in de Moulin Rouge.

het bijzondere van dit onderzoek lag in deze simpele opservatie; Carla, de beroemde leider van danseressen uit de jaren twintig, is dood aangetroffen in haar kleedkamer in de Moulin Rouge.

Geen spoor van inbraak, maar de zekerheid dat er een moord is gepleegd in het beroemde cabaret.

Putain, putain, met een ruk trek ik de radio van de kast af en gooi hem tegen de muur kapot zodat ik het niet meer hoor.

Kwaad en emotioneel loop ik als een dwaas door mijn kleine ateliertje op de straat 47 Pier-Fontaine 5e verdieping met een balkonnetje.

Het ligt schuin tegen over de Moulin Rouge als je de Place-Blanche over steekt, en ik was gelukkig dat ik het hier gevonden heb door Carla.

We waren een paar uurtjes geleden nog samen en nou is ze dood, godver de godver zij was de enige die mij hier geholpen heeft toen ik hier kwam.

Het is 1921 en woon hier al bijna zeven jaar en ik beheers de franse taal nog steeds niet voldoende, maar goed genoeg om me te redden bij mijn leven hier met boodschappen en materiaalen.

Carla was getrouwd en wat wij hadden was misschien het geroddel van de stad in het nacht leven van parijs, maar het was pure chemie wat er tussen ons gebeurden.

Ik open mijn balkon deur en zie als ik naar buiten stap dat alles bij de Moulin Rouge is afgezet en dat niemand meer naar binnen of naar buiten kan.

Het staat er vol met journalisten en politie agenten en het is een ghaos op de Boulevard de Clichy nadat de politie het bericht naar buiten bracht.

Vanacht heb ik haar nog zien optreden en het was een geweldige opwindende nieuwe uitvoering van de show, waar ze met al die lekkere wijven maanden voor geoeffend hadden.

Ze hadden prachtige niewe cancan jurken van vier lagen dik, wat ongeloofenlijk kut is als je samen gepasioneerd wilt neuken, maar mooi voor de show.

Vier van die dikke lage stof opzij duwen als je met jou fingers naar haar opwindende venus heuvel wilt om daar af te glijden naar haar zachte lipjes bedekt met dons.

Ik schrik me de pleuris als er hard op de deur van mijn atelier gebonkt word, en zwaar gefrustreerd loop ik naar de deur om die met een ruk open te gooien.

Het is Ernest Hemingway die hier niet zo lang geleden is komen wonen met zijn vrouw, een schrijver van een of ander blad in America.

Heb je het al gehoord van Carla en weet je dat de politie jou zoekt, ze willen met jou praten klootzak ze zoeken de moordenaar niemand mag in of uit de Moulin Rouge.

Ik was voor de voorstelling vertrokken man en wie de fuck ben jij om mij zo te comanderen kut Americaan sodemieter op.

Kwaad pak ik een lege champagne fles van de tafel en gooi die richting Ernest die hem nog maar net kan ontwijken, zodat die op de muur in scherven uiteen spat.

Met een harde duw maak ik mijn weg vrij waardoor Ernest met een klap op de vloer van mijn atelier terecht komt, en roep terwijl ik de trappen naar beneden loop, doe de deur achter je reet dicht als je vertrekt paarden lul.

Ik mag hem niet die arrogrante klootzak uit America die hier mij even komt vertellen… , ik stop voordat ik de voordeur van het gebouw open doe en neem een diepe zucht.

Nadat ik de portiek ben uitgelopen ga ik richting Moulin Rouge om de leiding van het moord onderzoek van Carla te zoeken.

De camera’s flitsen en verlichten de straat voor de ingang van de Moulin Rouge, waar ik mij tussen de journalisten vring om bij de ingang te komen.

Bruut word ik tegen gehouden door twee agenten die mij bevelen buiten te blijven en dat niemand er nog in of uit mag.

Jou baas wil mij spreeken lul, schreeuw ik hen toe in mijn gebrekkige Frans, waarna ze mij hardhandig naar binnen sleuren.

Eenmaal achter de coulisen staan daar de politie inspecteur en de man van Carla en een paar andere mensen van de show met elkaar te discuseren.

Aah daar hebben we monsieur Cygne onze kunstenaar uit Nederland zegt de inspecteur van de politie als hij mij gezien heeft.

De inspecteur en ik zijn oude bekende van elkaar vanwege diverse gewelds delicten in het verleden als we met alle kunstenaars in de kroeg teveel champagne gedronken hadden, en ik weer afgevoerd werd naar het politie bureau.

Monsieur Cygne weet u waarom u hier bent begint de inspecteur met zijn verhoor, nadat de agenten die mij binnen hebben gebracht mij hardhandig op een stoel hebben gezet.

Ja dat denk ik wel het was op de radio Carla is vermoord zeg ik en kan mijn emoties nog maar net onder controle houden.

Dat is correct Monsieur Cygne snauwt hij terug, en kunt u mij vertellen waar u was op het tijdstip van dit trieste gebeuren.

Nou ik was ongeveer een uurtje voordat de voorstelling van start ging hier in Carla’s kleedkamer, en toen we klaar waren ben ik via de achtedeur naar buiten gegaan en naar mijn atelier gelopen.

Dat kan je aan Carla der man vragen want die ging door die zelfde deur naar binnen toen ik naar buiten ging.

Dat heeft hij gezegt antwoord de inspecteur en daarom ben jij nu hier Monsieur Cygne.

Wat kwam u hier bij Carla doen Monsieur vraagt de inspecteur licht geirriteerd aan mij, omdat hij het antwoord al weet en dat hier in de buurt geen geheim is.

Nou inspecteur wil je echt dat ik dat hier en public allemaal vertel met Carla’s man die daar achter jou staat.

Met een gebaar waant de inspecteur de agenten om Carla”s man ergens anders heen te begeleiden, zodat de inspecteur met mij alleen kan praten.

Steekt u maar van wal Monsieur Cygne vertel uw verhaal van wat u hier kwam doen bij Carla zo kort voor de show.

Nou inspecteur je weet dat Carla en ik een heftige sexuele relatie hebben, omdat haar man niet meer neuken kan na zijn ongeluk.

Zo toen ik hier voor de voorstelling was hebben wij samen achter de coulisen daar waar die agenten op die kisten zitten heerlijk hard en pasioneel de liefde bedreven.

Daarna toen we klaar waren en onze liefdes sappen langs haar prachtige benen naar beneden vloeide, en ik mijn broek van mijn enkels weer omhoog getrokken heb ben ik via de achter deur vertrokken, inspecteur.

En ik denk dat ze zich daarna voorbedreid heeft voor de show van de avond in haar kleedkamer samen met haar man.

Omdat ik hem de achter deur in heb zien gaan, en dat is alles wat ik u kan vertellen wat ik hier heb gedaan en gezien heb.

De inspecteur draait zich geiriteerd van mij af als hij afgeleid word door stemmen die onze richting op komen lopen.

“Merde” roept hij daar heb je die iritante Americaan weer, en voor de inspecteur wat kan zeggen, staat Ernest dreigend met gebalde vuisten voor mij te schuimbekkend te vloeken.

Jeuh Hemingway sodemieter op schreeuw ik naar hem, wie denk je wel niet dat je bent flikker op man dit gaat jou niets aan.

De inspecteur die nou duidelijk heel erg geiriteerd is geworden, duwt Ernest weg en gebaart een paar agenten dat ze die kwal van een Hemingway mee moeten nemen.

“Monsieur Cygne, monsieur Cygne” zucht de inspecteur wat moet ik nou met u en deze vreemde zaak.

Inpsecteur ik heb het niet gedaan en ik denk dat u dat ook weet, jij hebt mij vaker mee gemaakt en je weet dat ik van Carla hou.

Oui monsieur Cygne oui je kan gaan maar blijf in de buurt want misschien moet je nog een getuigenis afleggen.

Ik ga naar de Cyrano op de hoek als je me nodig hebt zit ik daar.

Nadat de inspecteur iedereen heeft gemeld dat ik naar buiten mag, ga ik via de voordeur links af richting Cyrano.

Eenmaal binnen by Cyrano wink ik naar Gaston voor mijn gebruikelijke recept.

Ik gooi mijn Cognac naar binnen en bestel gelijk een nieuwe en zie Gaston met een onbekende vrouw praten en naar mij wijzen.

Ik steek nog een sigarette op en voor ik het door heb staat mijn Cognac voor mijn neus en zit de onbekende vrouw naast mij, en heeft haar hand aan de binnen kant van mijn dijen tegen mijn ballen gedrukt.

Als ze in mijn oor begint te fluiteren voel ik haar warme adem en een rilling schiet door mijn hele lijf heen.

“hey geile” fluistert ze in mijn oor, hoe gaat het met jou.

Je suis rudi het is 1921 en ik ben in het hart van het bruisende leven van Parijs, en mijn Frans is nog steeds kut.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s